Καφές espresso σε κάψουλες, συσκευασμένος υπό πίεση ώστε να μην αλλοιώνονται τα φυσικά χαρακτηριστικά του. Ανακαλύψτε όλες τις διαφορετικές ποικιλίες καφέ που συνθέτουν αυτό το χαρμάνι, καθεμία επηρεασμένη από την περιοχή προέλευσής της. Οι ξεχωριστές συνθήκες εδάφους, θερμοκρασίας, καλλιέργειας και υψόμετρου χαρίζουν μοναδικές και απαράμιλλες γευστικές εμπειρίες. Με νότες φρούτων και αρώματα λουλουδιών.
Η καινοτομία της απόσταξης σε δύο στάδια και ο κατοχυρωμένος σχεδιασμός της κάψουλας iperespresso δημιουργούν έναν ευχάριστο espresso με γεμάτο σώμα, έντονο άρωμα, και πλούσια κρέμα που διαρκεί. Σε πρώτη φάση, το ζεστό νερό διαχέεται με υψηλή πίεση στην κάψουλα, φυλακίζοντας τα συστατικά του καφέ για 3”. Στη συνέχεια ξεκινάει το στάδιο της εκχύλισης, προσφέροντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με γευστικότατη κρέμα.