Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 2 - 5 εργάσιμες μέρες, εκτός εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή όπου το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 7 ημερών.

 

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με τους εξης τρόπους μεταφοράς: (ACS, BOXNOW, Μεταφορικές Εταιρείες) και εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί ο πελάτης. 

Αποστέλλουμε προϊόντα και στην Κύπρο. 

Κόστος μεταφορικών

Κόστος για την αντικαταβολή: 2,00 € (δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές στην Κύπρο)

Ελάχιστο κόστος μεταφορικών για παράδοση με τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: 3,00 €

Ελάχιστο κόστος μεταφορικών για παράδοση με τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα: 3,00 €

Τα μεταφορικά για αποστολές στην Κύπρο δε θα αναγράφονται κατα την παραγγελία. Μόλις πραγματοποιηθεί η παραγγελία θα ενημερωθείτε είτε τηλεφωνικά ή μέσω mail για το κόστος μεταφοράς

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 59 € 

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας απευθείας απο το κατάστημα μας. Θεοδ. Νάτσινα 20, Χαριλάου, 542 49

Καθυστέρηση παραγγελίας:

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

-Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

-Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

-Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

-Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.