Καφές espresso σε κάψουλες, συσκευασμένος υπό πίεση ώστε να μην αλλοιώνονται τα φυσικά χαρακτηριστικά του. Καβουρδισμένος μέτρια, με ανάλαφρες νότες από καραμέλα και σοκολάτα. Το ελαφρύ άρωμα λουλουδιών συμβάλει στην γλυκιά, ήπια γεύση του. Ανακαλύψτε και τις 9 διαφορετικές ποικιλίες καφέ που συνθέτουν αυτό το χαρμάνι, καθεμία επηρεασμένη από την περιοχή προέλευσής της.
Η καινοτομία της εκχύλισης σε δύο στάδια και ο κατοχυρωμένος σχεδιασμός της κάψουλας iperespresso δημιουργούν έναν ευχάριστο espresso με γεμάτο σώμα, έντονο άρωμα, και πλούσια κρέμα που διαρκεί. Σε πρώτη φάση, το ζεστό νερό διαχέεται με υψηλή πίεση στην κάψουλα, φυλακίζοντας τα συστατικά του καφέ για 3”. Στη συνέχεια ξεκινάει το στάδιο της εκχύλισης, προσφέροντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με γευστικότατη κρέμα.